Köszönjük!

Végre sikerült leülnünk a seggünkre...
Igen, már számos nap eltelt amióta elrajtoltatok, a távot leküzdöttétek, a szalaggal a kezetekben - vagy éppen anélkül, de célba érkezve(!) - átfutottatok a célvonalon. Elfogyasztottátok a gálavacsorát, - ami reméljük azért ízlett? - majd egy kicsit átmozgattátok még a lábaitokat remek DJ-ink segítségével.

Nagyon megtisztelő, hogy a mi versenyünket választottátok. Legyen szó félmaratonról, vagy váltóról, hosszabb vagy rövidebb ultatávokról. Egy dolgot mindenképpen szerettünk volna elérni, hogy valóban, egy olyan versenyt kapjatok, amilyen versenyt mi is szeretnénk, ha futóként ott lehetünk!

Márpedig vannak ilyen versenyek országunkban. Vannak. Mi nem tömegrendezvényt akartunk egyáltalán. Mi nem ebből élünk. Van munkánk, amit szintén a legjobb tudásunk szerint végzünk. Itt is a maximalizmusra törekedtünk, mert azt gondoljuk, enélkül lehet rendezni, csak nem érdemes!

Annyi nevet sorolhatnánk fel, hogy kinek és miért tartozunk köszönettel. És nem győztük köszönet-nyilvánításunkat kifejezni mindannyiótok felé!

Viszont, ahogyan többször is említettük már:

"Mi ehhez a versenyhez, csupán a keretet adtuk. Ezt a keretet Ti töltöttétek meg tartalommal!"

Mit ér egy verseny futók nélkül? Hogyan rendezhető meg egy ilyen esemény segítők nélkül?
Mit tudtunk volna adni támogató szponzorok hiányában?Soha nem szerveztünk még versenyt, mert mi inkább futunk. De szerencsére rengeteg támogatást kaptunk, két nagy versenyszervezőtől. Az egyiküket talán kicsit barátunknak is érezhetünk. És reméljük, ez viszonos is. A negatív dolgokkal nem is szeretnénk foglalkozni, mert olyan élményt, impulzust kaptunk Tőletek, igen Tőletek! És ezalatt futó, segítő, támogató, települések vezetői, helyi média, helyi vállalkozások, barátok, ismerősők értendők... nem tudunk mindenkit ide leírni!

Veletek lett kerek a történetünk, ami egy éven keresztül készült.
Veletek valósult meg egy álom, amit megálmodtunk.

Egy olyan helyen, ahol ehhez hasonló, talán soha sem volt még.

Egyszer, és soha többé...?!

KÖSZÖNJÜK NEKTEK!

A Coveris - BácsKiskunUltra szervezői:

Kelemen Anett és Pozderka Attila